Меню
Your Cart

ГАЛАКС - М ЕООД

Диван 'Милвана' Диван 'Милвана'
Топ
 Диван 'Милвана' е компактен класически диван, предназначен за отмора и място за сън. Материалите с които е изработен са: ПДЧ, метален механизъм за сън, които е с разтегателна седалка; дамаска: Кафяво/Бежова гама. Диванът е предназначен за малки помещения като кухня, спалня и дневна. Спалн..
765.00лв.
Крак 'Х' Крак 'Х'
Топ
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др. Предимството на кракът е че е лесен за почистване.!!! ВНИМАНИЕ!!!Снимката на масата е само мостра. Продава се металния крак;Цвета на основата крак 'Х' : Черена финна текстура/Индустриален цвят;Комплекта от..
150.00лв.
Кухненски ъгъл 'Галакс' Кухненски ъгъл 'Галакс'
Топ
Кухненският ъгъл 'Галакс' е функционален и удобен. Той е позициониран от три конструктивни части: Тройка- механизъм за сън, двойка – ракла и ъгъл – ракла, които части могат да се позиционират в ляв и десен ъгъл.Размерите са: 200х115х60х85; 200х150х60х85 и 210х150х70х90, които са в следната последова..
355.00лв.
Разглобяема подматрачна рамка Разглобяема подматрачна рамка
Топ
Разглобяема ламелна рамка е изработена от метален профил 35 х 20 и ламел от слоеста букова дървесина. Цвета на рамката е черен. Ламелната рамка е разглобяема, като към нея има схема за монтаж.Изключително лесна за монтаж и транспорт.!!!!!!!!!! ВНИМАНИЕ: Разглобяемата ламелна рамка е предназначена за..
100.00лв.
Разтегателен фотьойл 'Нели' е изключително компактен фотьойл с модерен дизайн, които служи за отмора след дълъг работен ден.  Също така е подходящ за пиене на сутрешното кафе, четене на книга, гледане на филм/ сериал, а  станели време за сън се превръща в легло за един човек. Фотьойла е..
380.00лв.
Тапициранта спалня с прошивка е една от най-нашумелите съвременни тенденции с изключително  здрава конструкция. Спалнята е изработена от висококачествен текстил, имитиращ кожа в цвят: Кафяв и ПДЧ. Тапициранта спалня ГАЛАКС се доставя в разглобен вид с инструкция за монтаж.!!!!ВНИМНИЕ: Спалнята ..
425.00лв.
Ученическа двойна маса Ученическа двойна маса
Нов
Ученическата маса е подходяща за ученици от V-XII клас.Единичната маса има функция за закачане  на раницата отстрани и оставяне на ученически пособия под плота, което благоприятства за комфорта на ученика по време на учени занятия.!!!ВНИМАНИЕ!!!Цвят на основата: Сив/Черен;Цвят на..
85.00лв.
Ученическият стол е усилен и е подходящ за: учителска стая;класна стая;конферентна зала;офис.Столът се състои от метална конструкция, която е боядисана прахово, а седалката и облегалката са от шперплат (слоеста дървесина). Височината на сядане на ученическия стол e H=450.!!!!! Внимание!!!! Учен..
30.00лв.
Холна гарнитура 'Анелия' Холна гарнитура 'Анелия'
Нов Топ
Холна гарнитура 'Анелия', е със съвременен дизайн, която може да използвате  за вашия хол, всекидневна, спалня и др. Гарнитурата допринася за комфорта по време на почивка и сън. Гарнитурата се състой от две единични легла с три ракли, които може да се използват за багаж и три декоративни възгла..
825.00лв.
Холна гарнитура/ъгъл 'Мида 4' Холна гарнитура/ъгъл 'Мида 4'
Нов Топ
Холната гарнитура е предназначена за голямо помещение като хол. Гарнитурата се състой от три модула: Тройка: механизъм за съм; Двойка и Ъгъл. Изработена е от ПДЧ; метален механизъм за сън; висококачествен дунапрен 8 см; висококачествена дамаска.Цветови варианти: Облегалка: LAM GREY; корпус и седалка..
810.00лв.
Холов ъгъл 'Савана' Холов ъгъл 'Савана'
Топ
                 Холов ъгъл 'Савана' е с размери 2700х2150х850х67, впечатляващ съвременен дизайн комфорт и функционалност. Холовата гарнитура се състой от механизъм за сън и ракла , която може да се ползва за..
885.00лв.
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за почистване.!!! ВНИМАНИЕ!!!Снимката на масата е само мостра. Продава се металния крак;Цвета на основата крак 'U' : Черна финна текстура/Индустриален цвят;Комплекта от крак "U"..
175.00лв.
Показва 1 до 12 от 76 (7 страници)