Меню
Your Cart

ГАЛАКС - М ЕООД

Диван 'Милвана' Диван 'Милвана'
Топ
 Диван 'Милвана' е компактен класически диван, предназначен за отмора и място за сън. Материалите с които е изработен са: ПДЧ, метален механизъм за сън, които е с разтегателна седалка; дамаска: Кафяво/Бежова гама. Диванът е предназначен за малки помещения като кухня, спалня и дневна. Спалн..
860.00лв.
Крак "Х" с обратен профил Крак "Х" с обратен профил
Нов
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за почистване.Профилът на крак "Х" е 6х6., размер 78, H=72 см. !!! ВНИМАНИЕ!!!Крак "Х" с обратен профил се състой от 2 бр. в комплект;Цвета на основата крак 'Х' : Чере..
195.00лв.
Крак 'Х' Крак 'Х'
Топ
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др. Предимството на кракът е че е лесен за почистване.!!! ВНИМАНИЕ!!!Снимката на масата е само мостра. Продава се металния крак;Цвета на основата крак 'Х' : Черена финна текстура/Индустриален цвят;Комплекта от..
180.00лв.
Крак метален "V" Крак метален "V"
Нов
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за почистване.Профилът на крак "V" е 8х4., размер 65, H=72 см. !!! ВНИМАНИЕ!!!Крак "V"  се състой от 2 бр. в комплект;Цвета на основата крак 'V' : Черена финна те..
160.00лв.
Кухненски ъгъл 'Галакс' Кухненски ъгъл 'Галакс'
Топ
Кухненският ъгъл 'Галакс' е функционален и удобен. Той е позициониран от три конструктивни части: Тройка- механизъм за сън, двойка – ракла и ъгъл – ракла, които части могат да се позиционират в ляв и десен ъгъл.Размерите са: 200х115х60х85; 200х150х60х85 и 210х150х70х90, които са в следната последова..
520.00лв.
Метал крак "А" Метал крак "А"
Нов
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за почистване.Профилът на крак "А" е 8х4., размер 86, H=72 см. !!! ВНИМАНИЕ!!!Крак "А"  се състой от 2 бр. в комплект;Цвета на основата крак 'А' : Черена финна те..
160.00лв.
Метална висяща закачалка, Бяла Метална висяща закачалка, Бяла
Нов
Обновете антрето си с метална висяща закачалка в един съвременен стил. Закачалката, е със следните параметри: Ш 76см/ В 78 см./ Д 34 см.Основата е изработена от метална конструкция в бял цвят и дъб.Закачалката разполага с  10  закачалки.Изключително лесна за монтаж . ..
160.00лв.
Метална висяща закачалка, Черна Метална висяща закачалка, Черна
Нов
Обновете антрето си с метална висяща закачалка в един съвременен стил. Закачалката, е със следните параметри: Ш 76см/В 26 см./ Д 34 см.Основата е изработена от метална конструкция в черен цвят и дъб.Закачалката разполага с  5  закачалки.Изключително лесна за монтаж . ..
140.00лв.
Разглобяема подматрачна рамка Разглобяема подматрачна рамка
Топ
Разглобяема ламелна рамка е изработена от метален профил 35 х 20 и ламел от слоеста букова дървесина. Цвета на рамката е черен. Ламелната рамка е разглобяема, като към нея има схема за монтаж.Изключително лесна за монтаж и транспорт.!!!!!!!!!! ВНИМАНИЕ: Разглобяемата ламелна рамка е предназначена за..
130.00лв.
Разтегателен фотьойл 'Нели' е изключително компактен фотьойл с модерен дизайн, които служи за отмора след дълъг работен ден.  Също така е подходящ за пиене на сутрешното кафе, четене на книга, гледане на филм/ сериал, а  станели време за сън се превръща в легло за един човек. Фотьойла е..
480.00лв.
Разтегателна трапезна маса "ГАЛАКС" Мини Разтегателна трапезна маса "ГАЛАКС" Мини
Нов
Размер в  сгънато положение: 80х80х75 Размер в разгънато положение: 120х80х75Размерите са в следната последователност: Дължина/Ширина/ВисочинаМасата се предлага само в цветове: Дъб СономаЦвят на основата: ЧеренЦвят на плота: Дъб сонома.!!!!! ВНИМАНИЕ: На снимката цвета на плота не е Бук Со..
550.00лв.
Разтегателна трапезна масата "ГАЛАКС" Разтегателна трапезна масата "ГАЛАКС"
Нов
Размер в  сгънато положение: 130х85х75Размер в разгънато положение: 200х85х75Размерите са в следната последователност: Дължина/Ширина/ВисочинаМасата се предлага само в цветове на плот: Дъб СономаЦвят на основата: Черен!!!!! ВНИМАНИЕ: На снимката цвета на плота не е Дъб Сонома.Разтегателна трапе..
770.00лв.
Показва 1 до 12 от 83 (7 страници)