Меню
Your Cart

Подматрачни рамки и механизми

Разглобяема подматрачна рамка Разглобяема подматрачна рамка
Топ
Разглобяема ламелна рамка е изработена от метален профил 35 х 20 и ламел от слоеста букова дървесина. Цвета на рамката е черен. Ламелната рамка е разглобяема, като към нея има схема за монтаж.Изключително лесна за монтаж и транспорт.!!!!!!!!!! ВНИМАНИЕ: Разглобяемата ламелна рамка е предназначена за..
153.00лв.
Разглобяема рамка с планки за механизъм Разглобяема рамка с планки за механизъм
Топ
Разглобяемата рамка с планки за механизъм, е изработена от метален профил 35 х 20 и ламел от слоеста букова дървесина. Цвета на рамката е черен. Ламелната рамка е разглобяема, като към нея има схема за монтаж.!!!! ВНИМАНИЕ!!! Планките са фиксирани: глава-крака (на дългата страна).Изключите..
134.00лв.
Подматрачна рамка
Топ
Подматрачната рамка е изработена от профил 35х20 и ламел от слоестта букова дървесина, които ламели допринасят за комфорт по време на сън.Този продукт не е с фиксирани планки за повдигане.!!!! Внимание!!!Цвета на металната основа: Сив/Черен;Подматрачната рамка е подходяща за двулицев матрак;Гаранция..
70.00лв.
Подматрачна рамка с двоен ламел
Топ
Подматрачната рамка е изработена от профил 35х20 и ламел от слоестта букова дървесина.Рамката е устойчива на натоварване, заради металния профил и двойния ламел, които допринася допълнително комфорт по време на сън.Този продукт не е с фиксирани планки за повдигане.!!!! Внимание!!!Цвета на металната ..
105.00лв.
Подматрачна рамка 'Сандвич' Подматрачна рамка 'Сандвич'
Топ
Сгъната: 92х190Разгъната: 184х190Гаранция: 24 месеца (2 години)Подматрачната рамка е подходяща за пестене на пространство в малки помещения като детска стая, дневна . Рамката може да се разпъва и събира, като се разпъне става на спалня, а като се събере на единично легло. Рамката „Сандвич” е изработ..
308.00лв.
Mеханизъм 45 градуса за подматрачна рамка и матрак - черен Mеханизъм 45 градуса за подматрачна рамка и матрак - черен
Топ
Механизамът е подходящ за всички легла и подматрачни рамки  и еднолицеви матраци. Монтира се лесно и спомага за използване на мястото за багаж под леглото. Един комплет включва два амортсьорни механизма и не включват винтове за монтаж...
43.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)