Меню
Your Cart

Метални крака

Крак "Х" с обратен профил Крак "Х" с обратен профил
Нов Топ
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за почистване.Профилът на крак "Х" е 6х6., размер 78, H=72 см. !!! ВНИМАНИЕ!!!Крак "Х" с обратен профил се състой от 2 бр. в комплект;Цвета на основата крак 'Х' : Чере..
207.00лв.
Крак 'Х' Крак 'Х'
Топ
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др. Предимството на кракът е че е лесен за почистване.!!! ВНИМАНИЕ!!!Снимката на масата е само мостра. Продава се металния крак;Цвета на основата крак 'Х' : Черена финна текстура/Индустриален цвят;Комплекта от..
190.00лв.
Крак метален "V" Крак метален "V"
Нов Топ
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за почистване.Профилът на крак "V" е 8х4., размер 65, H=72 см. !!! ВНИМАНИЕ!!!Крак "V"  се състой от 2 бр. в комплект;Цвета на основата крак 'V' : Черена финна те..
175.00лв.
Метал крак "А" Метал крак "А"
Нов
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за почистване.Профилът на крак "А" е 8х4., размер 86, H=72 см. !!! ВНИМАНИЕ!!!Крак "А"  се състой от 2 бр. в комплект;Цвета на основата крак 'А' : Черена финна те..
170.00лв.
Крак 'U'
Топ
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за почистване.!!! ВНИМАНИЕ!!!Снимката на масата е само мостра. Продава се металния крак;Цвета на основата крак 'U' : Черна финна текстура/Индустриален цвят;Комплекта от крак "U"..
265.00лв.
Крак 'П' Крак 'П'
Топ
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за почистване.!!! ВНИМАНИЕ!!!Снимката на масата е само мостра. Продава се металния крак;Цвета на основата крак 'П' : Черна финна текстура/Индустриален цвят;Комплекта от кра..
250.00лв.
Крак 'Ж'
Топ
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за сглабяне и почистване.Подходящ за плот над 85 см.!!! ВНИМАНИЕ!!Цвета на основата крак 'Ж' : Черна финна текстура;Комплекта от крак "Ж" се предоставя на клиента  опа..
318.00лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)