Меню
Your Cart

Метални крака и основи за маси

Крак "Х" с обратен профил Крак "Х" с обратен профил
Нов Топ
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за почистване.Профилът на крак "Х" е 6х6., размер 78, H=72 см. !!! ВНИМАНИЕ!!!Крак "Х" с обратен профил се състой от 2 бр. в комплект;Цвета на основата крак 'Х' : Чере..
207.00лв.
Крак 'Х' Крак 'Х'
Топ
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др. Предимството на кракът е че е лесен за почистване.!!! ВНИМАНИЕ!!!Снимката на масата е само мостра. Продава се металния крак;Цвета на основата крак 'Х' : Черена финна текстура/Индустриален цвят;Комплекта от..
190.00лв.
Крак метален "V" Крак метален "V"
Нов Топ
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за почистване.Профилът на крак "V" е 8х4., размер 65, H=72 см. !!! ВНИМАНИЕ!!!Крак "V"  се състой от 2 бр. в комплект;Цвета на основата крак 'V' : Черена финна те..
175.00лв.
Метал крак "А" Метал крак "А"
Нов
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за почистване.Профилът на крак "А" е 8х4., размер 86, H=72 см. !!! ВНИМАНИЕ!!!Крак "А"  се състой от 2 бр. в комплект;Цвета на основата крак 'А' : Черена финна те..
170.00лв.
Метален крак "Х", Н=50 см. Метален крак "Х", Н=50 см.
Нов
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за почистване.Профилът на крак "Х" е 4х8., размер от планка до планка 57 см. , H=50 см. !!! ВНИМАНИЕ!!!Крак "Х" Н =60 см. се състой от 2 бр. в комплект;Цвета на основата кр..
170.00лв.
Метален крак "Х", Н=60 см. Метален крак "Х", Н=60 см.
Нов Топ
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за почистване.Профилът на крак "Х" е 4х8., размер от планка до планка 55 см. , H=60 см. !!! ВНИМАНИЕ!!!Крак "Х" Н =60 см. се състой от 2 бр. в комплект;Цвета на основата кр..
170.00лв.
Разтегателна трапезна маса "ГАЛАКС" Мини Разтегателна трапезна маса "ГАЛАКС" Мини
Нов
Размер в  сгънато положение: 80х80х75 Размер в разгънато положение: 120х80х75Размерите са в следната последователност: Дължина/Ширина/ВисочинаМасата се предлага само в цветове: Дъб СономаЦвят на основата: ЧеренЦвят на плота: Дъб сонома.!!!!! ВНИМАНИЕ: На снимката цвета на плота не е Бук Со..
583.00лв.
Разтегателна трапезна масата "ГАЛАКС" Разтегателна трапезна масата "ГАЛАКС"
Нов
Размер в  сгънато положение: 130х85х75Размер в разгънато положение: 200х85х75Размерите са в следната последователност: Дължина/Ширина/ВисочинаМасата се предлага само в цветове на плот: Дъб СономаЦвят на основата: Черен!!!!! ВНИМАНИЕ: На снимката цвета на плота не е Дъб Сонома.Разтегателна трапе..
820.00лв.
Крак 'U'
Топ
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за почистване.!!! ВНИМАНИЕ!!!Снимката на масата е само мостра. Продава се металния крак;Цвета на основата крак 'U' : Черна финна текстура/Индустриален цвят;Комплекта от крак "U"..
265.00лв.
Крак 'П' Крак 'П'
Топ
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за почистване.!!! ВНИМАНИЕ!!!Снимката на масата е само мостра. Продава се металния крак;Цвета на основата крак 'П' : Черна финна текстура/Индустриален цвят;Комплекта от кра..
250.00лв.
Крак 'Ж'
Топ
Комплектът крака е подходящ за обновяване интериора на дома, заведение, кафе, бар и др.Предимството на кракът е че е лесен за сглабяне и почистване.Подходящ за плот над 85 см.!!! ВНИМАНИЕ!!Цвета на основата крак 'Ж' : Черна финна текстура;Комплекта от крак "Ж" се предоставя на клиента  опа..
318.00лв.
Размер:24х47х54Цвят на основата: ЧеренЦвят на основата: ЧеренДекоративната маса за диван може да я използвате като помощник по време на почивка като си сложите лаптопа, кафето, дистанционното, книгата или нещо друго, от което се нуждаете. Масата е изработена от метална основа и плот: ПДЧ, но може да..
80.00лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)