Меню
Your Cart

Спалня

Тапициранта спалня с прошивка е една от най-нашумелите съвременни тенденции с изключително  здрава конструкция. Спалнята е изработена от висококачествен текстил, имитиращ кожа в цвят: Кафяв и ПДЧ. Тапициранта спалня ГАЛАКС се доставя в разглобен вид с инструкция за монтаж.!!!!ВНИМНИЕ: Спалнята ..
730.00лв.
Тапицирана спалня ГАЛАКС 160х200 Бежова Тапицирана спалня ГАЛАКС 160х200 Бежова
Топ
Тапициранта спалня с прошивка е една от най-нашумелите съвременни тенденции с изключително  здрава конструкция. Спалнята е изработена от висококачествен текстил, имитиращ кожа в цвят: Бежов и ПДЧ. Тапициранта спалня ГАЛАКС се доставя в разглобен вид с инструкция за монтаж.!!!!ВНИМНИЕ: Спалнята ..
730.00лв.
Тапицирана спалня с вградена подматрачна рамка  160х200, цвят БежовОписание:Тапициранта спалня с прошивка е една от най-нашумелите съвременни тенденции с изключително здрава конструкция.Спалнята е изработена от висококачествен текстил, имитиращ кожа в цвят: Бежов, ПДЧ, ламели от слоеста букова ..
770.00лв.
Твърда основа за хотелски легла
Нов
Твърдата основа за хотелски легла е изработена от ПДЧ и надигнати с пластмасови крачета.Размерът е 180х200, като са две отделни основи на 2х90см. Основата е облечена с шалте, което е изработено от висококаествена дамаска и допринася за дизайна на самото легло. Ние ВИ предлагаме богат избор от дамаск..
575.00лв.
Тапицирано легло-диван 'ГАЛАКС' Тапицирано легло-диван 'ГАЛАКС'
Нов Топ
Тапицирано легло-диван 'Галакс' е предназначено за малки помещения като кухня, дневна и хол. Подходящ за както за почивка, така и за сън- могат да седят и спят двама души. Изработено е от ПДЧ, метален разгъваем механизъм за сън, висококачествен дунапрен и дамска. Леглото диван се състой от два матра..
1,605.00лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)